torstai 11. lokakuuta 2007

Luonnonlaki

Kavin viikko sitten ensimmaista kertaa vaa'alla. Olin kylla tietoinen, etta vaihtarit tuppaa yleensa lihomaan ja aika reippaaseen tahtiin olinkin mattanyt sita ruokaa. Ajattelin, etta on tullut varmaan sellaiset 3-4 kiloa lisaa eika se nyt niin kauheasti ole. Hupsista. Olinkin lihonnut kahdeksan kiloa (siis KAHDEKSAN kiloa kolmessa kuukaudessa), nain tukevassa kunnossa en ole ollut ikina. Jos jatkan samaa tahtia, olen kotiin palatessani 32kg lihavampi kun lahtiessa. Tosiasiassa olen jo alkanut tehda asialle aika paljon, minahan en laskiksi rupea. Olen nyt kymmenen kiloa tavoitepainostani ja se on kylla liikaa. Kropallani on viela kovin arsyttava tapa lykata kaikki vararavinto vyotarolle, tuloksena naytan kuin olisin 5kk raskaana. Ystavani Graeme rohkaisevasti nimesi food babyni Evaniksi. Laihduttamiseen ei harmi kylla mitaan ihmenikseja, pitaa vaan yksinkertaisesti laittaa lautaselle vahemman ruokaa. Saapa nahda onko tama vaihtarilaskiytyminen kumoamaton luonnonlaki. Pidan teita ajantasalla edityksessani.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hmm. onko tullut mieleen että saattaa se lihaskin siinä painaa :D Jos noita sun juttujas on uskominen, niin kyllä tossa pitäskin lihasmassaa tulla, mikä on rasvakerrosta huomattavasti painavampaa...
Kortti tuli eilen, kirje lähti tänään. Ottakaa poijaat mallia ;D
<3:llä Johnu

Unknown kirjoitti...

Vai että oot bodaamaan alkanu... eihän sun kanssa enää vuoden päästä uskalla kätellä jos sulla lihakset kehittyy tollasta vauhtia.

Johnu tervetuloa näyttämään mallia... se saattais nopeuttaa asioiden edistymistä

Anonyymi kirjoitti...

Pöäh. Kiirettä on tässä pitäny ja nyt "pääsi" vasta täällä taas vieraileen. Mein lukios oleva Pietari liho vaihto-oppilaana ollessaan about kymmenen kiloo. Sulla on siis kovempi tahti. Tästä kandee olla ylpeä.

Kartsa kirjoitti...

Se on valitettavasti ihan puhrasta ihraa tossa vyotarolla. Mutta laski ainaskin lammittaa mukavasti.

Anonyymi kirjoitti...

Voitto! Eka räntäsade tänä syksynä :D Luulin aamulla lumeks, todellisuus olikin toinen...

Anonyymi kirjoitti...

Heipsan hei! :D
Meidän äiti kertoi lohduttavan tarinan:
Kun mä olin alle kaks ja me oltiin kuukausi Jenkeissä loma reissulla niin äiti sano, että se liho 7 kiloo eikä siitä ees tuntunu, että se olis syöny enemmän (: Kyllä sekin niistä kiloista pääsi (: Eipä sulla ole hätää. Ihanaa kun on loma! *jättisuperkaukohalaus*!

Anonyymi kirjoitti...

Millasta se ruokaa siellä muuten on? Siitä en oo vielä mitään kysyny :). Mutta mitä tollasista pienistä, nou hätä :D -Anna

Anonyymi kirjoitti...

Otat nyt tästä tilanteesta kaiken irti ja meet kuntosalille. Mä ja Christa päästiin sähläämään jälleen urakalla perjantaina, kun oltiin "treenaamassa" uimahallin salilla. Ihan varmasti siellä teilläkin päin on hyvännäköisiä miehiä, ketkä tulee auttamaan kun oot tosi avuttoman näkönen ja sähläät niiden laitteitten kanssa... ;D nimim. Kokemusta on

Anonyymi kirjoitti...

mäkin oon lihonu kun käytiin ilkun kans uimahallin vaa'alla tossa eilen niin huomasin että hupsis, oon aikamoinen pullukka. rokkenroll.

-Vilho