maanantai 5. marraskuuta 2007

Huoh

Pitkan pahkailyn jalkeen on nyt saatu aikaan sellainen paatos, etta meikalainen vaihtaa isantaperhetta. Syyna ei ole mikaan riita tai erimielisyys, vaan perhetilanne isantaperheessa on vaan liian stressaava(pitka juttu). Nyt on tosi helpottunut olo, vihdoinkin tiedan, missa mennaan ja mita tapahtuu. Asun samassa osoitteessa kuun loppuun asti, sen jalkeen muutan joulukuun ajaksi aluevalvojan luokse Nelsoniin ja tammikuussa saan toivottavasti uuden perheen Motuekasta.(Toivottavasti uudella perheella on telkkari ja radiossa jotain muutakin kun kristitty kanava. Olen saanut tynnyrielamasta tarpeekseni, sori Anni.) Eli nyt akkia kaikki ne puolivalmiit kirjeet sielta laatikon pohjalta kuoreen ja postiin, jotta ehtii perille tahan nykyiseen osoitteeseen, uutta osoitetta kun en viela tieda. Vahan olen alkanut katua, etta joillekin (miespuolisille) edes pistin kirjeet, kun ei ole sen jalkeen juuri mitaan heista kuulunut. Siis se, etta multa saa kirjeen ei tarkota, etta on ihan vakipakolla yritettava vaantaa vastaus paperille, kaytettava siihen prosessiin kolme kuukautta ja unohdettava kaikenlainen muu yhteydenpito. =)

9 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

No kyllä se tarkoittaa... mutta yritän ryhdistäytyä kirjoittamisessa jos pystyn... tuon muun yhteydenpidon kanssa on se ongelma että sitten kirje muuttuu helposti melko sisällöttömäksi jos on jo kaiken kirjoittanut sähköpostilla eli kai sitä täytyis pistää vauhtia kirjoittamiseen... voisin vaikka jatkaa sitä samoin tein...
Toivottavasti kaikki vaihdokset sujuu hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

Kuule Kasha, mä pistin kirjeen postiin jo vallan hyvissä ajoin, viime torstaina. Aloin kirjottaakin sitä ihan ajoissa, mutta sitten tuli kummallinen kuukauden väli ensimmäisen ja toisen liuskan välillä. Taisi olla sellainen luova tauko. ;)
Mutta kirje on tulossa kohinalla. Toivottavasti saat kaikki asiat sujumaan jouhevasti; onko sillä niin väliä missä asuu, kunhan tuntee olevansa kotonaan? Kiinalaisittain: Mihin menetkin, mene täydestä sydämestäsi.

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Unknown kirjoitti...

No voi perse... mähän oon sua jäljessä... mutta nyt mäkin sain kirjoitettua sen loppuun... nyt pitäs tässä tällä viikolla etsiä kirjekuori ja postimerkillinen... mutta mun luova tauko oli sentään hieman lyhyempi. (edellisessä kommentissani oli paha kirjoitusvirhe joten se täyty poistaa)

Anonyymi kirjoitti...

o'ou. Taisin kuulua tahan kyseiseen porukkaan myos. =)
Mut homma hoidossa.
Ja nyt tein senkin ihmeen etta kirjotin tanne! Olipa sekin monen kuukauden suunnittelun tulos =)

Markus

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Melkeinpä lasken itseni näihin miespuolisiin tässä kirjeenkirjoitus asiassa. Mutta puolustukseni voin sanoa että se aluksi eteni hyvin ja melkein lähetinkin sen mutta sitten se jostain syystä jäi. (: Tiedät kuitenkin että oon hengissä.
Yllätyin aika paljon, että vaihdat perhettä! Vaikka kyllä mä sen ymmärrän.
Ei tynnyri oo niin kiva jos siellä ei oo kasvanut aina (:

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy varmaan munkin ottaa ittensä niskasta kiinni... Sori kauheesti, ku tää on venyny, oon tuntenu siitä omantunnontuskia lähes päivittäin. Mutta kaikki tuntuu vaan välillä olevan niin sekaisin, että kirjeen kirjottaminen on jopa pelottava ajatus. No, kohta sulle tuleepi kirje täältä multakin :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaikille iski heti paniikki, kai sit mullekin. Viime viikonloppu meni ampparoinnissa, ei kerenny kirjottaan aikataulussa. Tänä viikonloppuna mennään ilmoilaan, niin kerkeen kyllä kirjottaan sellasen kirjeen että se tuodaan sulle pahvilaatikossa. tai sitten ei.. :D Ulkona sataa räntää. Kun tullaan kouluun on pimeetä ja kun lähetään koulusta on pimeetä. Reilu peli. Hai, soo desu.

Anonyymi kirjoitti...

Kirjotin viimein toissapäivänä kijeeseen viimeisen pisteen ja pistin eilen postiin. Ehkä se viimeinen piste oli liikaa sillä kirje painoi juuri gramman yli sen 50 g rajan joten se meni seuraavaan maksu luokkaan (: Totesinpa vaan väsyneesti, että saatpahan hienoja postimerkkejä.
Tuli muuten juuri mieleen, että hassua kun Mimmi on Austraaliassa just nyt ja niin tosi nlähellä sua!
Siunausta arkeen ja sellasta. Lähetä mahdollisimman pian sitten se seuraavan asuinpaikkasi osoite kun saat sen tietää.

Ps. En muuten kirjoittanut mitään terveisiä niille sun kavereilles takasin kun en oikein sitten tiennyt mitä' kirjoittaa, mutta ehkä idea olikin vaan hauskuttaa mua (: Voit kuitenkin kertoa että mun lempi sipsimaku on sourcream & onion