torstai 6. joulukuuta 2007

Itsenaisyyspaiva ja muita uutisia

Tanaan on Suomi ollut itsenainen 90 vuotta. On hienoa olla suomalainen. On hienoa, etta voi olla kotimaastaan, sen historiasta ja saavutuksista ylpea nain kaukomaillakin.

Sitten paivan muihin aiheisiin. Uutta isantaperhetta ei ole viela loytynyt, mutta saan majailla nykyisessa perheessa ainakin kesaloman ajan, eli helmikuun alkuun asti. Ei siis tarvitse muuttaa vahaksi ajaksi Nelsoniin, mika helpotus. Lisaksi tama perhe on aivan loistava, vanhemmat ja kolme pienta poikaa, vanhin seitseman. Ei ole vilinasta puutetta, toisin kuten edellisessa kodissa. Postia ja niita valtavia joululahjapaketteja saa laittaa osoitteeseen:

-----

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jee! :D
Viimeinkin tuo osoite. kuulostaa ihanalta perheeltä (: Hassua, että tämän kirjotuksen päiväys on jo 6.12 kun täällä Suomessa on vielä tunnin verran 5.12. Tuntuu kyllä hienolta olla Suomalainen ja ihanaa kun on huomenna lomaa ja saa nukkua pitkään. harmittaa vaan kun ihmiset ei kehtaa laulaa tai ei muuten vaan laula edes lukiossa vaikka kyseessä oiskin Maamme laulu!
Täällä me tarvotaan loskassa harmaan taivaan alla (:
<3 Odotan henkilökohtaista yhteydenottoa eli eikun kirjettä peliin vaan! (:

Unknown kirjoitti...

Syvimmät pahoitteluni, mutta en voi lähettää aivan sellaista joululahjapakettia sinulle kuin olisin tahtonut... postissa väittivät ettei 6 metriä pitkiä paketteja saa lähetettyä kirjeinä... olisin halunnut lähettää sulle lipputangon

Anonyymi kirjoitti...

No hyvä, nyt voi viimeistellä kirjeen ja lähettää sen viimeinkin.
Pärjäile!