torstai 27. joulukuuta 2007

Kiwi Christmas

Oli ihana joulu, sanoisinpa, etta niin uusiseelantilainen kun olla ja voi. Joulupaivana oltiin meren rannalla asuvien sukulaisten kanssa grillaamassa, tapanina lounaspiknikilla rannalla ja loppupaiva mummon uima-altaalla. Eipa ole koskaan ennen tarvinnut tapanina aurinkorasvan kanssa latrata. Bensemannien suku on alkujaan lahtoisin Saksasta, joten lahjat avattiin saksalaiseen tapaan jouluaattona, ei siis jouluaamuna kuten taalla yleensa. Sain isantaperheelta niin paljon lahjoja, etta vahan nolottaa. Ei niiden nyt mulle olisi tarvinnut...
Monet motuekalaiset olivat koristelleet koko talonsa jenkkityyliin varikkain jouluvaloin, joista ei tosin paljon ollut iloa, kun pimeaa tulee vasta yhdeksan jalkeen. Huvittavan monet joulukoristeet ovat talviaiheisia, lumihiutaleita ja lumiukkoja, vaikka lunta nakyy vaan seudun korkeimman vuoren, Mt. Arthurin huipulla.

Totta kai jouluna tuli koti-ikava. Luulin, etta ei olisi tullut, kun joulu taalla on niin erilainen. Kun katseli pienia lapsia ja hymynaamoja, kun paketista paljastui skeitti- ja potkulautaa, niin tulihan siina omat perhejoulut mieleen. Koti-ikavasta huolimatta oli aivan loistava joulu, lammin ja rauhallinen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan aurinkoisen kuulosta! Sampskutan säät ku eivät meinaa kylmetä. No, vuodenvaihteessa pitäis ehkä kuulemma pakastaa. Saas nähdä...

(Ps. Ihka aitoa suomalaista joulua voit käydä kurkkimassa mun blogissa aivan "mahtavilla" kuvilla höystettynä, jos aurinkorasva alkaa tuntua haljulta pakkasvoiteen sijasta...)

Anonyymi kirjoitti...

Heips!
Ihanalta sun joulus kuulosti vaikkakin hieman (sanoinko Hieman?) erilaiselta. Mulla oli ihana luminen joulu pakkasen tuntureiden ja hirsimökin kera. Avantokin oli, hitsi kun en käynyt ): Naurettiin paljon! (: