tiistai 4. joulukuuta 2007

Ruoho palaa

Ma olen kuullut paljon juttuja siita, kuinka Motueka on aikamonen huumepesa. Aiemmin en ole sita muuten nahnyt, mita nyt muutama satunnainen ruohopollyssa oleva rastafari kavelee vastaan High Streetilla. Ilmeisesti puheet eivat ole pelkkaa puhetta, nyt muutama koulumme saksalainen vaihtari on lomatekemisen puutteessa keksinyt taman jalon heinan (ja sen paivittaisen kayton). Kylla nauraa meikalainen mehevat naurut, kun jaavat kiinni ja lentavat seuraavalla koneella kotiin. Hah! Motueka on alyttoman pieni kaupunki, kaikki tuntee kaiken ja kaikki tietaa kaikesta. On siis vaan ajan kysymys... Idiootteja, ei kay yhtaan saaliksi. Kylla siina sitten aitinsakin saa haveta.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Räppi on kovaa ja meno on hurjaa, meil ei oo koskaan kurjaa. Biitti pyörii ja ruoho palaa, kohta lähetään kalaan. Juu, kuulostaa ihan tollaselta, Hellu mulle valisti tälläsestä biisistä. Joopa joo että semmosta. Meillä on edelleen lunta :D mutta itsenäisyyspäivänä tulee taas plussaaa... Oi Suomi katso sinun päiväs koittaa!

Anonyymi kirjoitti...

"Sensimillaaaaa, on maailmanlaajuinen yrttiii..." :D

Joko on uus osote tiedossa? Jos on niin pistä pikasesti mailissa mulle, että voin lähettää jonkun kotiSuomen mieleentuovan joulun toivotuksen.

Anonyymi kirjoitti...

No sitä sattuu pojille usein ja sitten kun usein sattuu niin tottuu. Aika paha jäädä riippuvaiseks ruohosta kun lähtee takasin Saksaan :D...täällä on valkoista lunta, muttei kovin kylmää. Pusu ja kraami <3 -Anna

Anonyymi kirjoitti...

Muista ottaa vähän sitä ruohoa mukaan Suomeen. Ei tarvii myydä takapuolta ja silti tienaat hyvät rahat.

Voi olla tosin, että lentokentällä käy hassusti jos niin teet...noh, aina kannattaa yrittää!

Fee- kirjoitti...

Rintsikoiden täytteeks pistät vähän ruohoa ja tuot mulle? <3 Alko jo soimaan päässä hamppukaupunki :D
- Eve