perjantai 4. tammikuuta 2008

Hello goodbye

Chrissy, josta oli etenkin parin viime kuukauden aikana tullut mun paras ystava taalla, lahti eilen kotimatkalle Saksaan. On ihmeellista, kuinka nopeasti voi perustaa vahvoja ystavyyssuhteita. Chrissyn ja mun tapauksessa se johtui varmaan samanlaisista elamanarvoista ja tietenkin siita, etta ollaan vaihtareina yhta alieneita taalla Motuekassa ja saatiin tukea toisistamme. Tietenkin puhuttiin siita, kuinka kaydaan toistemme luona lahivuosina, muistaen, kuinka pelottavan helppo on menettaa yhteys johonkuhun, joka nyt tuntuu tosi tarkealta henkilolta ja ikuiselta ystavalta.

Koko vaihtarivuosi on taynna tutustumisia ja jaahyvaisia. Olen ymmartanyt, etta laheisten ystavien maara on rajallinen. Kavereita voi olla kymmenia. Tosiystavia, jotka tietaa missa oikeasti menet, ei kovinkaan montaa. Ystavista aidosti valittaa, kavereiden kanssa on kiva hengata. Tulee huono omatunto nain sanoessa, mutta ei yhdella ihmisella riita energiaa kaikkien murheista valittamiseen. Siina ehkapa merkittava vaihtarivuoden opetus! Toinen tarkea opetus lienee se, ettei kaikkia voi aina miellyttaa. Itavaltalainen Fabian ei suostu puhumaan mulle, koska luulee, etta neuvoin sen tyttoystavaa Judithia jattamaan sen, mita en siis tietenkaan tehnyt (joo, pitka juttu). Ennen mua stressasi ihan kauheasti, jos huomasin, ettei joku tykkaa musta tai on mulle vihanen. Nyt ei haittaa juurikaan, varsinkin, kun tiedan olevani syyton.

Nyt varmaan mietitte, etta minkakohanlaisen haikailemattoman Kaarenin saatte takaisin...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Harmi, että se Chrissy lähti ):
Ystävien ja kaverien välisessä erossa olet ihan oikeassa. Ystäviä ei voi olla kun rajallinen määrä. On myös hyvä tajuta se että kaikkia ei voi miellyttää. Pitää tietää että itse on oikeassa ja seisottava rphkeasti vaikka koirat haukkuu. Tottakai asioiden sopiminen on silti tärkeää (:
Et sä mitenkään häikäilemättömältä kuulosta! (:

Anonyymi kirjoitti...

If you wanna be my lover, you gotta get with my friends,
Make it last forever friendship never ends. toivon mukaan noi hötömölö koodit toimii... Meet kuule siel nokka pystyssä, tuskin sä niitä ihmisiä siellä enää sen jälkeen näät. Soot Suamesta ja niin prkl:een ylypiä siitä. Kiitos ja näkemiin taas.

Anonyymi kirjoitti...

Pitäisköhän munkin lähtee vuodeks jonnekin, ties minne, että oppisin jotain fiksua. Ikää kertyy, mutta kopastun silti aina samoihin kiviin ja kantohin. Onneks joku meistä ees on edennyt seuraavalle luokka-asteelle tässä elämän suuressa peruskoulussa...

Anonyymi kirjoitti...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.