sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

The Devil Herself

Tanaan lyotiin viimeinen naula baptistiseurakuntalaisuuteni arkkuun. Pastori saarnasi, kuinka kristitytkin voivat joutua helvettiin, jos eivat ole uskossaan tarpeeksi noyria ja puhtaita. Saarnan jalkeen han kehotti vakavasti pohdiskelemaan, etta tunnetko olevasi pelastettu ja mita sun pitaisi pelastuksesi eteen tehda. Lahdin kesken pois. Sunnuntaijumikseen sinne en mene enaa ikina. Ihan sama, kuinka mukavia ne ihmiset siella on, jos opetus on tallaista. Kylla sitten varmaan ihmetellaan, etta miksei se Kaaren enaa kirkossa kay ja onko senkin nyt muut houkutukset vieneet. Harmittaa vaan, etten aiemmin tajunnut lahtea latkimaan.

8 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

No voi per se... olisit käyny lyömässä sitä turpaan.

Anonyymi kirjoitti...

kuulostaa kyllä aika ihme meiningiltä, mutta kuten sanonta kuuluu: parempi myöhään kuin ei milloinkaan, ja nyt sä sen teit ja lähdit kävelemään. :D
-caroline
p.s. "naura, ja maailma nauraa kanssasi." tämä lausahdus ei kyllä oikein liity asiaan, mutta aika sama, teki vaan mieli sanoa niin..:P

Kartsa kirjoitti...

Olis kylla pitanyt aiheuttaa vahan kovempaa mekkalaa uloslahtiessani, olisin voinut vaikka kaataa pari tuolia ja paiskata oven kiinni mennessani... Joko lahdetaan ryminalla tai sitten ei ollenkaan, eiko.

Anonyymi kirjoitti...

joo turpaan just ois ollu aika kova =) juho ois varmasti ite menny spontaanisti! niin, kaaren. teit ylos mielesi (made up your mind, eiks se noin kaanny?) onneksolkoon!
New Jersey

Anonyymi kirjoitti...

:D Olis ollu just helmi jos olisit ruvennu mesoon siel. Huutanu ja kiroillu suomeks. Okei, se ei ois ehkä ollu kovinkaan helmee, mut jotain olisit voinu tehä. Ne olis varmaan kironnu sut sen jälkeen ja pirskotellu jotain pyhää vettä sun niskaas, senkin epäuskoinen! Jesh. Oikein teit kun lähit.

Anonyymi kirjoitti...

Mä jatkan Caron tapaan sananlaskuilla, elikkäs "Moni kakku päältä kaunis..." Kaikki ei aina ole niin hyvää kuin aluksi näyttää. Sen voi todistaa jok´ikinen isonen, joka on ollut mähläämässä kakkua niin sadoissa rippijuhlissa peräkkäin ettei mitään rajaa.

Anonyymi kirjoitti...

Voi ärsyttävän harmi kun ihmiset keksiikään tollasta sontaa ja menee sitten vielä saarnaamaan sitä saurakunnalle! Oisit tietty voinu nousta teatraalisesti ylös ja saarnata siihen päälle jotain järkevämpää kun se pappi.. Toivottavasti sulla on nyt siellä silti viel jotain juttuja missä käyt?
Aloitin tänään (vasta/viimein) kirjottamaan sun kirjettäs. Toivosin edistyväni siinä nyt lomalla (: Ah, kuinka ihanaa onkaan että on loma! Unta! Treffit, oisko mitään? Edellisistä on aikaa... :D

Siunausta <3

Anonyymi kirjoitti...

hieno homma, rohkeeta. siis tosi oikein, mutta rohkeeta (yleisesti mistä vaan yhteisöstä lähteminen). oon ylpeä susta =) -Anna