keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

High School Ball


Koko kouluvuoden odotetuin juttu eli tanssiaiset tietysti on nyt ohi. Viime lauantai kului iltaa odottaessa ja hermotessa, kampaajalla, pukua sovitellessa ja kavereiden kanssa meikkia vasatessa. Ball pidettiin koulumme salissa ja teemanahan oli se moneen kertaan mainittu Moulin Rouge. Tyylikkaasti paikalle saapuminen on iso juttu ja paikalle tulee aina satoja kaupunkilaisia juhlavieraiden saapumista katsomaan. Itsella ei suinkaan parina sisaan astellessa ollut Lenni vaan Marius kuten oli joskus puoli vuotta sitten sovittu. Host-isa oli jarkannyt meille autoksi vm. 1939 Buickin (jos siis multa kysytaan niin se oli kiiltavan musta vanhanajan auto). Mariuksen kanssa paatettiin vetaa sisaantulo oikein tyylilla, joten poseerattiin autosta ulos astuttua punaisella matolla oikein kunnolla. Sisaan vihdoin paastya kateltiin muutamat opettajat ja suunnattiin upeasti koristeltuun juhlasaliin. Siinapahan sitten ilta sujui pukuja ihastellessa, nauraessa ja tanssiessa. Jossain vaiheessa tuli illan jannittavin kohta eli Ball Kingin ja Queenin valinta. Kun lavalta kuulutettiin mun nimi, seisoin suu auki ihmetellessa kunnes ymparoivat ihmiset alkoi hosua mua lavaa kohti. Puolimatkassa loysin Kingiksi valitun Joshin (jos muistatte sen mun ekan poikaystavan) ja kiivettiin yhdessa lavalle. Oli kylla tavattoman hieno hetki. Ei silla, etta Ball Queeniksi valitseminen olisi aina pikkutytosta asti ollut mulle joku ultimate unelma, mutta kellepa se titteli ei kelpaisi. Koulun suosituin tytto? Tuskinpa, mutta ei kai mikaan ruma ankanpoikanenkaan. Kylla tallaisen vaihtarimuiston kanssa kelpaa kotiin tulla, eiko. Illan jatkosta sen verran, etta jatkobileissa (ja jatkobileiden jatkobileissa) oli melkeinpa hauskempaa kuin itse tanssiaisissa, mutta eikos se usein niin ole.

5 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ai että semmosta, kuulostaa tosi jännältä :D Ja oikeen kuninkaalliseksi valittiin, ihan niinkun elokuvissa...

Mikko kirjoitti...

Kaareen! meitin pieni alkoholistimme pitää jatkoista enemmän kuin itse tanssiaisista? Nomutta se on oikein - niin minäkin pidän :D Kohtahan me tässä ehkä nähdään jos sieltä kotio maltat tulla! Loistavia viimehetkiä sinne sinulle..

Anni kirjoitti...

Vitsit näytti aikas makeelta noi puvut ja kampaukset! Ja että ihan Tanssiaisten Kuningatar! Ei huono titteli ei :D Yksi upea muisto taas vaihtarivuodesta muisteltavaks.

Mä lähden nyt Hankoon mökille joten en tiedä pääsenkö koneelle nyt puoleentoista viikkoon. Kuitenkin, nyt kun sen voi jo sanoa: Nähdään PIAN!! :D

caroline kirjoitti...

ei oo totta! ihan mahtavaa! pidä lippu korkeella, pian nähdään. :)

Laura kirjoitti...

Aaaw, vähän ihanaa olis olla tanssiaisten kuningatar. Kesälomalla ollaan, vihdoinkin! Hauskoja viimeisiä viikkoja sinne.