sunnuntai 26. elokuuta 2007

Cancel

Voitte unohtaa onnentoivottelut. Josh a.k.a. Skinny White Boy a.k.a. El Bastardo jatti mut torstai-iltana. Tekstiviestilla. Vuorokauden olin hajalla ja mietin, etta enko taaskaan kelvannut. Sitten paatin, etta luusereiden peraan en itke.Totta kai jatetyksi tuleminen sattuu, mutta hei ihan oikeasti. Ma ansaitsen jotain vahan parempaa. Paa pystyssa eteenpain.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oikein, oikein, turha on itkee perään. Harmi että kävi näin. Anni kerto meille jo koulussa vähän aikaa sitten. Tulin just eloleiriltä, ja kuten aina, siellä taas ihmiset itkeskeli maailman kurjuutta. älästi. Me pelattiin eilen sellasta "leikkiä", missä heittettiin kaveria tennispallolla :D Se oli aika hauskaa. Hullun lailla pelattiin kans Ultimatee, jotkut vähän enemmän jotkut vähemmän, kuten allekirjoittanut..
Kymppiä laulettiin Mikon johdolla runsaasti ja laulettiin jotain sunkin lemppareita.En keksi enempää, joku muu kertokoon mitä jäi.

Mileia kirjoitti...

Jep, eteenpäin sitten vain. Ei se helppoa heti ole, mutta pikkuhiljaa kaasua pohjaan. (:
Muiden ollessa eloilemassa meikä oli Tampersterissä med veli och Emmi. Ristirockissa oltiin eilen ja perjantai meni paria kaveria morjenstamassa. Ristirockin alkupuoli oli aika pettymys (jotain Realismia siellä ... Juho tietysti eturivin tuntumassa. :D) mutta iltakonsertissa tulikin sitten positiivisia yllätyksiä jostain tuntemattomistakin. :) Messu jäi meiltä kolmelta kyllä väliin, käytiin sillon sitten syömässä. Kyllä mä veljen vielä gospelia saan kuuntelemaan mutta kirkko onkin sitten eri asia.

Jeppistä, kaasu pohjaan nainen!

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin sain infon jo aiemmin Annilta. Meidän piirissä kulkee kyllä niin hyvät kuin huonotkin uutiset pikavauhtia... Sun kirje on vieläkin suunnitteluvaiheessa, mutta täyty nyt yrittää ryhdistäytyä ja saada se tehtyä. Tsemppiä vaan, et sä mitään uusi-seelantilaista ääliöö tartte (äälön siitä tekee toi jättöpuoli, enhän mä sitä muuten tunne).

Anonyymi kirjoitti...

ounou.jatka vaan, ei itketä perään. tosi harmi tällänen juttu. Johnu tossa kerkes kertoon jo eloleiristä, ja mullaki oli siellä oikeesti jopa melkein kivaa, vaikka kukaan ei meinannu uskoa että amiksetkin saa ja tekee läksyjä :)
-Pikku-Laura

Anonyymi kirjoitti...

Asenne kymppi.. mitä tommosta määmöö itkeen. Tukka putkelle ja menoks :). -Anna

Anonyymi kirjoitti...

Kaaren muruseni, tulisin kolauttaan kepillä, jos olis vähänkään lähempänä. Kiittäköön luojaansa se poika, että tässä on pari merta välissä! Mutta, taas on jäänyt sähköposti kesken kun ei pysty keskittymään mihinkääääään. ;<
MUTTA musta tuli meidän jengin diktaattori. Alettiin kommunisteiks mun johdolla - tottelen nykyään nimeä Äiti Aurinkoinen. Propagandajulisteissa onkin sitten mun habanesittelykuva ja se haba on kuvattuna auringoksi.
Pärjäile. <3 <(^---^<)~~

Anonyymi kirjoitti...

Hemmetti, kun kaikilla tuntuu olevan jotain asiapitosta sanottavaa. Mää silti luen näitä, vaikka mulla ei ookkaan. Nii