maanantai 24. joulukuuta 2007

Joulurauhaa

Once a year all the nations of the world come together and kneel down in front of the new born Saviour...

Olisikin niin. Joulun sanoma on rauhan sanoma, kuunteleeko sita kukaan?

Edessa ensimmainen joulu poissa kotoa. Eilen paasin ensimmaista kertaa joulufiilikseen. Anglikaanikirkossa laulettiin joululauluja urkujen saestamana kynttilanvalossa. Kirkon ikkunat oli teipattu jatesakeilla umpeen. Keinotekoista, mutta kylla se toimi. Ilta-aurinko, helle ja joulu ei vaan mun mielessa suostu kuulumaan yhteen.

Perhetilanteen kannalta loistouutisia. Tama "valiaikaisperheeni" lupasi, etta saan jaada tanne. Olen tasta kylla tosi onnellinen, perhe on niin loistava, parempaa isantaperhetta ei voisi loytaa. Nyt jo tunnen olevani osa perhetta ja osa perheen arkea. Muutenkin nain joulun alla on tullut valtava "kuuluvuuden" tunne, tunnen etta kuulun tanne Motuekaan. En ole enaa vaan joku lapikulkija, vaan aidosti kuulun.

Rauhallista joulua sinne Suomeen. Syokaa paljon pipareita ja saunokaa munkin puolesta.

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Onko joku erityinen munkki jonka puolesta pitää saunoa?

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää joulua sullekin sinne kauas! Täälläkään ei paljon puutu siitä helteestä. Yhtään hiutaletta lunta ei oo satanu viikkoihin ja taitaa olla lämpöasteitakin ulkona...pitää vaan saada se joulumieli muista asioista!

Anonyymi kirjoitti...

Lumi ois kivaa joo...-Anna

Anonyymi kirjoitti...

Kun joulukiireet hellittää, niin kerro jooko vähän, millasen joulun vietit. Lumettomuus vei (jälleen kerran) multa osan pois joulutunnelmasta. Joulukuustakin hain kumpparit jalassa märissä lehdissa liukastellen lumihangessa kahlaamisen sijasta...

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa että sait nyt kiinteen perheen (: Onhan se paljon kivenpaa asua kun tietää ettei tarvi taas muuttaa ja pakata ennen suomeen palaamista! Ihana kohta muuten tuo jesanjan kohta minkä olet tuohon kirjottanut! Sen on ollut jo ainakin vuoden verran yks mun lemppareista (: