perjantai 7. joulukuuta 2007

Teinit!

Miksi teini-ikaisten pitaa olla niin hankalia? Miksi kaikki pitaa tehda mahdollisimman vaikeaksi? Miksi asioista ei voi puhua suoraan ja miksei vaarinkasityksia voi korjata ennen kun ne paisuu kohtuuttoman suuriksi? Argh. Olen saanut tarpeekseni ainaisista spekulaatioista siita, etta kuka on kenenkin kanssa, erosiko ne nyt vai ei, ollako vai eiko olla ja kuka sanoi mita. Miksi se joku kertoi mulle yhta, sulle toista ja teki kolmatta? Kuka oli missa bileissa ja teki mita kenen kanssa? Luulin, etta ei tarvitsisi enaa tallaisten juttujen keskella elaa. Jotkut tuntuu olevan 13-vuotiaita kolmekymppisiksi asti... Ei kai auta kun pysya ulkopuolella ja yrittaa vaan nauraa.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Elämä on.

Unknown kirjoitti...

Naamas on.

Anonyymi kirjoitti...

Sekin kait :o
Mutta mäkin olen kyllä sitä mieltä että teinit on maailmamme vakavin ongelma. Yhteiskuntamme rapistuu heidän vuokseen! Siispä kaikki 13-17-vuotiaat lakoon! EiQ... Niin no... Juu, naamas on. Sen tähän vois sanoa, ei muuta.

Rokkenroll
-VilhQ

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä nää nykyset 13-15 veet aika holtittomia tuppaa olemaan, että niiden toimintamalleja en ihan lähtis säilyttämään aikuisikään asti :D...mutta sitä sattuu ja kun usein sattuu niin tottuu (ei taida olla ihan eka kerta kun näin sanon..) -Anna

Anonyymi kirjoitti...

Älä viitti, meillä on kotona kans yks sellanen teini et ei rajaa. Se vetää herneen nenään ihan pienimmistäkin asioista ja huutaa koko ajan. :D Menee hermo tälläsellä vanhuksella.

Anonyymi kirjoitti...

Hei kaverit...te ootte itekin vielä teinejä. Älkäätten liikaa arvostelko - ette te itsekään vielä ihan aikuisen kypsässä iässä ole! Mä oon jo ihan rusina enkä vieläkään laske itteäni aikuiseks.

Unknown kirjoitti...

No eihän susta Henkka koskaan sellasta tulekaan.

Anonyymi kirjoitti...

SiIs haukutaaX tääl ny vai teineij, kiinku?!? Siis täh, aika törkeetä hei, ihan niinkO tääl joku olis tein1!!!! Musta teinixet on ainakin tosi ihQ1!1

Anonyymi kirjoitti...

hyvä että on olemassa meitä fiksujakin teinejä, jos siis 17-vuotias luokitellaan teiniksi..:D meikä lähtee käymään tammikuussa islannissa, ihan vaan tiedoksi. pärjäilehän.

Anonyymi kirjoitti...

Niin siis tosiaan mun mielestä toi annan kommentti oli aika epämiellyttävän yleistävä. Kyl mä väitän että suurin osa 13-15 vuotiaistakin on ihan vastuuntuntosta väkeä, jos koko suomesta katotaan. Ja toisekseen kyllä 16-18 vuotiaita holtittomia ihmisiä varmaan löytyy melkein yhtä paljon, mutta sillon vaan tehdään se jako (Amis-lukio)

Piti siis vaan sanomani, että enempi sen persoonasta on kiinni, kun iästä.
-Aapo